ΑΡΧΙΚΗ   Η ΕΤΑΙΡΙΑ   ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ   ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   ΕΡΓΑ   ΝΕΑ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ       Russian FrenchGermanItalian

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Συχνά θεωρείται από πολλούς ότι η θέρμανση και ο κλιματισμός ενός χώρου ή ενός κτιρίου είναι στοιχείο ελάσσονος σημασίας και ως εκ τούτου δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψη ο σωστός σχεδιασμός και η διαστασιολόγηση των εγκαταστάσεων. Τις συνέπειες αυτής της συμπεριφοράς είναι δυνατό να τις βιώσει ο χρήστης του κτιρίου είτε ανώδυνα, επειδή οι προδιαγραφές του συστήματος θέρμανσης - ψύξης έτυχε να είναι «κοντά» στις ενεργειακές απαιτήσεις του κτιρίου, είτε έχοντας σημαντικά προβλήματα. Σε πολλούς από εμάς ή γνωστούς μας θα έχει τύχει κάποιο σπίτι με ανεπαρκές σύστημα θέρμανσης, όπως πχ μικρά θερμαντικά σώματα που δεν επαρκούν να ζεστάνουν το χώρο σε περιόδους με δριμύ ψύχος. Ακόμη εγκαταστάσεις με μεγάλη κατανάλωση καυσίμου και μικρή απόδοση. Έτσι πολλοί από μας αναγκαζόμαστε να επιστρατεύουμε ηλεκτρικές θερμάστρες, σόμπες ή ό,τι άλλο βρίσκουμε πρόχειρο προκειμένου να ενισχύσουμε το χειμώνα το σύστημα θέρμανσης. Όλα αυτά είναι συνέπεια κακού σχεδιασμού της εγκατάστασης και οδηγούν σε αυξημένα κόστη λειτουργίας. Ενώ πληρώσαμε πολλά χρήματα για την εγκατάσταση και πληρώνουμε επίσης πολλά για καύσιμα, αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε και επιπλέον για επικουρική ηλεκτρική θέρμανση!

Υπολογισμοί και καθορισμός παραμέτρων

Για εμάς στην ΑΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ αυτή η κατάσταση είναι αδιανόητη. Για οποιαδήποτε εγκατάσταση θέρμανσης ή ψύξης γίνεται προσεκτικός υπολογισμός όλων των παραμέτρων που υπεισέρχονται και καθορίζουν την εγκατάσταση θέρμανσης και ψύξης, ώστε αυτή να ανταποκρίνεται άριστα και κυρίως οικονομικά σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες είναι δυνατό να εμφανιστούν στην περιοχή.

Μέθοδος

Έχουμε την εμπειρία και τους κατάλληλους ανθρώπους για να εγκαταστήσουμε πλήρως συμβατικά και μη συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού οποιασδήποτε ισχύος και πολυπλοκότητας. Στις εγκαταστάσεις μπορούν να ενσωματωθούν κοινά σώματα, πάνελ, fan coil, αεραγωγοί και ενδοδαπέδια θέρμανση. Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι ένα πολύ «έξυπνο» και αποδοτικό σύστημα θέρμανσης που προσφέρει την καλύτερη κατανομή ζεστού αέρα στο χώρο. Επίσης δεν καταλαμβάνεται χώρος από τα θερμαντικά σώματα.

Βιοκλιματικό Κτίριο

Η ΑΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ μπορεί να εφαρμόσει μεθόδους βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής στα κτίρια. Η κατασκευή του κτιρίου με τον τρόπο αυτό, εκμεταλλεύεται την ηλιακή και άλλες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (Γεωθερμία, Συστήματα Εξοικονόμησης) για επίτευξη οικονομικής θέρμανσης και φωτισμού.

Συντήρηση

Σημαντικό για την μακρόχρονα σωστή και αποδοτική λειτουργία των εγκαταστάσεων ψύξης - θέρμανσης είναι η συντήρηση. Η ΑΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ αναλαμβάνει την τακτική συντήρηση και υποστήριξη για όλα τα συστήματα που έχει η ίδια εγκαταστήσει, αλλά και άλλων εγκαταστάσεων όπου απαιτείται σωστή συντήρηση και επέμβαση.

 
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ
ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ Ν.4178/2013
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ'ΌΙΚΟΝ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
ΨΥΞΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

  ΑΜ Κατασκευαστική   Μιαούλη 42, Θεσσαλονίκη   Κινητό : 6972 206166, 6974 069929   e-mail : info@amkat.gr
  
© 2005-2017 AM Κατασκευαστική. All rights reserved.Powered by