ΑΡΧΙΚΗ   Η ΕΤΑΙΡΙΑ   ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ   ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   ΕΡΓΑ   ΝΕΑ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ       Russian FrenchGermanItalian

ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ

Η ΑΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ είναι σε θέση να μελετήσει και να κατασκευάσει κάθε είδους ηλεκτρομηχανολογική εγκατάσταση, όπως αντλιοστάσια, λεβητοστάσια, υποσταθμούς υποβιβασμού τάσης, πίνακες διανομής κλπ. Αναλαμβάνει επίσης κάθε είδους ηλεκτρολογική εγκατάσταση, ισχύος και δεδομένων, κτιριακή αλλά και βιομηχανική.

Συστήματα συναγερμού, πυρανίχνευσης, κατάσβεσης, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, είναι επίσης εγκαταστάσεις που αναλαμβάνουμε με εγγυημένη ποιότητα και αξιοπιστία.

Στον τομέα των αυτοματισμών αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ελεγκτών PLC. Επίσης έχουμε τη δυνατότητα τοποθέτησης συστημάτων ΕΙΒ (European Installation Bus) σε κτιριακές εγκαταστάσεις.

PLC & EIB

Το ΕΙΒ (European Installation Bus) είναι ένα "έξυπνο" και αποδοτικό σύστημα διαχείρισης ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και βασίζεται στην εξέλιξη των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών. Μπορεί να εγκατασταθεί σε μεγάλα κτίρια, όπως σχολεία, νοσοκομεία ή επιχειρήσεις, όπως επίσης και σε σπίτια. Ο στόχος του είναι να εξασφαλίσει τον αυτόματο έλεγχο λειτουργιών, όπως σήμανση, φωτισμός, θέρμανση κ.ά., κατά τέτοιο τρόπο ώστε αυτές να εξαρτώνται λογικά μεταξύ τους και να αποτελούν ένα "έξυπνο" σύστημα. Η κεντρική ιδέα είναι ότι με ένα απλό ζεύγος καλωδίων δημιουργείται ο δίαυλος επικοινωνίας της εγκατάστασης. Όλα τα ηλεκτρολογικά στοιχεία της εγκατάστασης (διακόπτες, αισθητήρες, ηλεκτρικοί καταναλωτές κ.ά.) συνδέονται και επικοινωνούν με αντίστοιχα εξαρτήματα ΕΙΒ κατά μήκος του ζεύγους καλωδίων σύνδεσης. Η συσχέτιση των λειτουργιών τους γίνεται πλέον με προγραμματισμό, με τη βοήθεια προσωπικού υπολογιστή και με ειδικό λογισμικό ( software). Για παράδειγμα, σε μια τυπική εγκατάσταση ΕΙΒ σ' ένα κτίριο μεγάλης επιχείρησης, υπάρχει δυνατότητα αυτόματης αυξομείωσης της έντασης του ηλεκτρικού φωτισμού, ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες φυσικού φωτισμού (πρωί, απόγευμα, βράδυ), έτσι ώστε να εξοικονομείται ενέργεια. Είναι δυνατόν επίσης, με βάση διάφορους αισθητήρες που ανιχνεύουν την ύπαρξη ή όχι ανθρώπων σε διάφορες θέσεις, να γίνεται τοπικός έλεγχος ενέργειας(διακοπή φωτισμού, θέρμανσης, κλιματισμού). Κατά τον έλεγχο θερμοκρασίας, μπορεί να ληφθεί υπόψη το άνοιγμα κάποιας πόρτας ή παραθύρου. Αλλαγές των λειτουργικών απαιτήσεων του χώρου μπορούν να γίνουν γρήγορα, εύκολα και απλά, αλλάζοντας τον προγραμματισμό των κατάλληλων εξαρτημάτων ΕΙΒ.

ΠΙΣΙΝΕΣ

Η ΑΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ μπορεί επίσης να κατασκευάσει την πισίνα σας αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου το έργο. Συνεργαζόμαστε μαζί σας σε όλη τη φάση της κατασκευής για την μορφή, τις διαστάσεις και κάθε είδους ιδιαιτερότητα που επιθυμείτε. Χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία μας και στους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, εγγυόμαστε για την ποιότητα, αντοχή και αξιοπιστία της κατασκευής, της εμφάνισης, καθώς και για τη λειτουργία των συστημάτων χλωρίωσης, καθαρισμού, ή ακόμη και θέρμανσης του νερού αν επιθυμείτε. Τη θέρμανση μπορούμε να την επιτύχουμε με οποιαδήποτε συμβατική μέθοδο αλλά και με τις πρωτοποριακές μεθόδους

 
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ
ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ Ν.4178/2013
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ'ΌΙΚΟΝ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
ΨΥΞΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

  ΑΜ Κατασκευαστική   Μιαούλη 42, Θεσσαλονίκη   Κινητό : 6972 206166, 6974 069929   e-mail : info@amkat.gr
  
© 2005-2017 AM Κατασκευαστική. All rights reserved.Powered by